Vi verdsetter din tillit

Hvilken mat du velger å gi din kjære dyr, er en av de viktigste beslutningene du kan ta.

Vi respekterer ditt valg og verdsetter din tillit.  Det er grunnen til at vi setter alt inn på å opprettholde den høyest standard for autensitet, næringsintegritet og mattrygghet.

Vår merker

Prisbelønte ORIJEN er framstilt av Canadas ferskeste fisk, frukt og bær i Orijens eget anlegg og sørger for at din katt eller hund forblir glad, sunn og sterk. Les på ingredienslisten, så blir du nok glad, du også!

Med Carniloves filosofi går vi tilbake til hundene og kattenes naturlige opprinnelse der dyreproteinkilder står i sentrum av deres diett. Carnilove har gått tilbake til det naturlige og tilpasset etter våre hunder og katters vilde opprinnelse. Oppskriftene er balanserte og komplette og tilfredsstiller den instinktive kjærligheten til hunder og katter for kjøtt. Da korn ikke er en del av villdyr og katters naturlige kosthold, er fôret helt uten korn og potet og har et høyt kjøttinnhold på 65-70%. Derfor passer fôret spesielt godt til hunder og katter som lider av overfølsomhet for korn eller poteter.

Fra naturens side er alle hunder kjøttetere. Det er grunnen til at Acana har laget et fôr som oppfyller deres behov. Dette hundefôret er et kornfritt høykvalitets-produkt som hunden din vil nyte godt av. Basert på det hunden spiser i naturen gir det en sunn og variert kost, bestående hovedsakelig av kjøtt. Acana har også flere varianter i singel protein som er allergivennlig.

Vi hos MUSH vil gi alle hunder muligheten til å spise bedre mat – mat som er fersk, ren, ubehandlet og fri for tilsetningsstoffer og unødvendige ingredienser. Mat kroppene dems er laget for å spise, mat som bygger opp og styrker, gir energi og matglede. Akkurat sånn mat produserer vi på fabrikken vår i Jakobstad i Finland. Vi tror at rå mat er det beste du kan gi hunden din, og vi vil at mat skal være en kilde til helse, glede og livskvalitet. 

Bozita dyreernæring fra Sverige fremstilles i et av de mest moderne anleggene i Europa. På grunn av streng svensk lovgivning inneholder Bozita dyreernæring utelukkende råvarer av førsteklasses kvalitet, som f.eks. utelukkende kjøtt som er tillatt for menneskelig konsum. Bruk av antibotika for å forebygge sykdom eller hormoner for å fremme vekst er ikke tillatt i dyreoppdretten. Over 100 års erfaring i fremstilling av dyreernæring og bruk av gode svenske råvarer sørger for at dyrene får sunn ernæring.

Kingsmoor går ikke på kompromiss når det gjelder kvaliteten på våre produkter. Derfor velger vi kun de beste råvarer som sesongen kan by på. Vi benytter oss ikke av konserveringsmidler, fargestoffer eller andre kunstige tilsetningsstoffer. Kingsmoor velger kun de beste samarbeidspartnere og vi er stolte av at våre produkter blir utviklet lokalt og bærekraftig.

Med Eukanuba spiser kjæledyret ditt slik det er ment fra naturens side. Fôret er sunt og næringsrikt, med kvalitetsråvarer i perfekt sammensetning. Skinnende pels, sunne tenner og energi hele dagen er kjennetegnet på hunder og katter som får Eukanuba dyrefôr.

Har du spørsmål?