Title goes here…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla massa nisl, venenatis id elementum eget, feugiat nec purus. Duis dignissim condimentum dui sed suscipit. Mauris at velit ex. Aliquam imperdiet turpis dignissim tellus accumsan rutrum. Curabitur dignissim risus in gravida mollis.

Vår merker

Gresshoppa leverer utstyr for hund og katt, og har som mål å være i en kontinuerlig utvikling for hele tiden å være i front innen vårt område. Gresshoppa tester utstyret sitt grundig før vi sender det ut til brukerne. Gresshoppa selges gjennom ledende forhandlere over hele landet.

Prisbelønte ORIJEN er framstilt av Canadas ferskeste fisk, frukt og bær i Orijens eget anlegg og sørger for at din katt eller hund forblir glad, sunn og sterk. Les på ingredienslisten, så blir du nok glad, du også!

Farmina er natur og vitenskap i perfekt harmoni. Farminas mål er å utvikle det beste, næringsrike, helt naturlige og vitenskapelig anerkjente fôret, som både hunder og katter kommer til å elske.

Fra naturens side er alle hunder kjøttetere. Det er grunnen til at Acana har laget et fôr som oppfyller deres behov. Dette hundefôret er et kornfritt høykvalitets-produkt som hunden din vil nyte godt av. Basert på det hunden spiser i naturen gir det en sunn og variert kost, bestående hovedsakelig av kjøtt. Acana har også flere varianter i singel protein som er allergivennlig.

Har du spørsmål?